Mühendis Serhan Selçuk Nariçi Ortaokulu

Vizyon: Öğrenen okul modelini uygulamak için, takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile bölgemizdeki ve çağdaş Türkiye’deki eş değer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmak.

Misyon: Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak, bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak için varız..........

Başarılar:

Isınma: Doğal gaz
Okulun Sınav Başarı Durumu: %24
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: badminton,basketbol,voleybol,bocce,dart,eskrim,ip atlama,topaç, Folklor
Bilimsel Etkinlikler: tubitak bilim fuarı etkinlikleri
Proje Çalışmaları: tubitak projeleri,cumhuriyet okuyor projesi,beslenme dostu okul projesi,erdemli ve başarılı birey projesi, Okulum Temiz Projesi

WEB - https://golbasicumhuriyet-o.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. GAZİ OSMAN PAŞA CAD. NO: 37/1 İÇ KAPI NO: 1 GÖLBAŞI / ADIYAMAN

Yerleşim Yeri - Fatih Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi No:37/B Gölbaşı/Adıyaman

Ulaşım Gölbaşı İlçesi, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesini birbirine bağlayan karayolları ile Adana-Malatya bağlantılı Devlet Demiryolları güzergahında bulunmaktadır. Bu nedenle karayolları ve demiryollarıyla ulaşım yönünden kavşak konumundadır. Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Malatya Hava Limanlarına ulaşım oldukça kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde Fatih Mahallesi sınırlarında bulunmaktadır. İl merkezine ise 63 km uzaklıktadır.